Päevee vuan terve! Olen Vili ja toimin Konnektorin Kuopion toimiston vetäjänä.

Noin puolitoista vuotta sitten huomasin Facebookissa, että lapsuuden ystäväni olivat perustaneet tilitoimiston. Muutamien saunailtojen ja keskustelujen jälkeen pojat kysyivätkin, miltä kuulostaisi lähteä remmiin tähän moderniin ja nuorekkaaseen tilitoimistoon. Pienen harkinnan jälkeen, en voinut kuin suostua.

Taloushallinnon pariin jouduin hieman vahingossa. Alkuun minusta piti tulla media-assistentti, mutta kädessäni pysyi paremmin laskin kuin kynä. Näin ollen opiskelinkin taloushallinnon merkonomiksi, joksi valmistuin 2011. Siitä lähtien työskentelin paikallisessa tilitoimistossa 4,5 vuotta, jonka jälkeen aloitin tradenomiopinnot Savonia-ammattikorkeakoulussa, jossa opintoni ovat loppusuoralla.

Mikä minua motivoi alassa ja myöskin elämässä on uusien asioiden oppiminen sekä haasteet.  Sen vuoksi pidänkin taloushallintoa mielenkiintoisena, sillä ei ole vuotta milloinka kirjanpitolaki tai veroihin liittyvät asiat eivät päivittyisi. Mikäli minulle tulee töissä hetki jolloin en tietäisi jotain asiaa, haluan ottaa selvää perusteellisesti, koska tiedän tiedon kehittävän minua ammattitillisesti pätevämmäksi ihmiseksi. Näin myös asiakaskin saa uusinta tietoa ja ammattitaitoista palvelua.

Luonteessani on toki aimo annos savolaisia piirteitä, kuten lupsakkuutta ja leppoisuutta. Sitä kuuluisaa savolaista kieroutta minusta ei tosin löydy, mikä on toki hyvä piirre kirjanpitäjälle.
Vapaa-ajalla aikani menee kuntoilun ja internetin parissa. Harrastuksia minulla on toki ollut hieman laidasta laitaan elämäni aikana, mutta nykyisin juokseminen ja kuntosali ovat ne jutut jotka pitävät mielen virkeänä haastavammankin työpäivän jälkeen.

Hilippaseppa toimistollemme nii huastellaan lissee ja laetettaan virman taloushommat kohilleen!

Hyveliäin terveisin

Vili Pirinen
Konnektor Oy