Omassa uutissyötteessäni Facebookissa on jo pidemmän aikaa pompsahdellut esiin erään kilpailijayrityksen kampanja, jossa luvataan toiminimi-/pienyrittäjälle kirjanpitopalvelua kiinteään kuukausihintaan. Yritys korostaa ilmeisesti kampanjasivullaan kiinteästä kuukausimaksusta aiheutuvaa säästöä vertaamalla omaa tuotettaan tilitoimiston ’’keskimääräisiin kustannuksiin’’, jotka vaikuttavakin huomattavan korkeilta. Ovatko nämä sitten kyseisen yrityksen omia ’’keskimääräisiä’’ kustannuksia vai mistä lie hinnat revitty esimerkkiin, se ei kampanjasivuilta käy ilmi.

Sivustolla mainitaan hinnan ohella lukuisia muita ratkaisun tarjoamia hyötyjä, mutta esimerkiksi yrityksemme on jo toimintansa alusta saakka tarjonnut samankaltaisia ratkaisuja jo asiakkaan liiketoiminnan alusta saakka, tosin huomattavasti edullisimmin hinnoin (lataa hinnastomme tämän tekstin lopusta). Myös meille kykenet toimittamaan kirjanpitoaineiston ilman kuittirumbaa juurikin ottamalla puhelimellasi kuvan kuitista/laskusta, nimeämällä sen ja lähettämällä meille.

HETKINEN!

Mutta entäs esimerkiksi tiliöinti!?!

Mitään tiliöintejä ei tarvita, sillä kirjanpitäjämme hoitavat tiliöinnin puolestasi. Mikäli haluaisit tehdä tiliöinnit itse, sinun kannattaisi todennäköisesti myös tehdä koko kirjanpito itse, sillä teet tällöin suurimman osan kirjanpitäjän työstä. Taloushallintoammattilaisen tarkoitushan on lopulta se, että sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi ja unohtaa ylimääräiset näperrykset.

Koska kilpailijan mainoskampanja ärsytti, omalla tavallaan se siis onnistui, niin isken vastapalloon: alle olen listannut neljä syytä miksi sinun ei kannattaisi käyttää kiinteämaksullista kuukausipalvelua.

Sinun ei kannata valita kiinteällä kuukausimaksulla tarjottavaa kirjanpitopalvelua, sillä:

1. HINTA: toiminimiyrittäjän kirjanpitokustannukset harvoin ylittävät tarjottujen kuukausimaksullisten palveluiden hintaa (tutustu hinnastoomme esimerkiksi tästä).

2. VAIVA: sinun ei itse tarvitse tehdä kirjanpitotyötä palveluntarjoajan puolesta tekemällä tarvittavat kirjaukset tositteista

3. ASIAKASPALVELU: me vastaamme aina viestiisi viimeistään seuraavan arkipäivän kuluessa ja olemme tavoitettavissasi.

4. PALVELU: kykenemme tarjoamaan sinulle käytännössä samat toiminnallisuudet ilman edullisempaan hintaan ja paikallisesti.  

Mikäli kohtuuhintaiset kirjanpitopalvelut kiinnostavat, kysy tarjoustamme. Tilitoimiston vaihtaminen on helppoa.